top of page
AdobeStock_61155283-min-scaled.jpeg

Social
Media

mARKETING

Mockup Marketing.png

In de veelzijdige wereld van social media is het essentieel om te weten waar jouw doelgroep zich bevindt. Als jouw social media marketingpartner doorgronden wij de data om het ideale platform voor jouw merk te identificeren, gericht op het optimaliseren van conversies. Laat ons de strategie bepalen, zodat jij je kunt richten op groei.

Facebook logo.png

Facebook Ads:
Als het populairste sociale media kanaal ter wereld, kun je het je echt niet veroorloven om 2,6 miljard maandelijkse gebruikers mis te lopen. Populair voor het verdwalen in een wereld van bevredigende video's, kunnen jouw webshop en producten met gemak geadverteerd worden aan je doelgroep.

 

Instagram Ads:

Het platform voor het delen van foto's is ongeëvenaard voor visuele reclame door middel van betaalde advertenties. Creëer in het oog springende afbeeldingen en video's voor jouw webshop en ervaar de toename in gebruikers, persoonlijke betrokkenheid en bovenal conversie.

Instagram logo.png
TikTok logo.png

TikTok Ads:

TikTok is een van de snelst groeiende sociale platformen van de afgelopen jaren en heeft aanvankelijk een enorme aantrekkingskracht op de jongere generaties. Echter, de oudere generaties beginnen langzaamaan steeds meer betrokken te raken bij het platform. Loop voorop en start nu met TikTok-advertenties.

LinkedIn Ads:

LinkedIn Ads worden vaak over het hoofd gezien in de wereld van social media-advertenties. Soms wordt het gezien als het advertentieplatform dat voornamelijk gebruikt wordt voor B2B. Maar LinkedIn kan juist het gereedschap zijn dat je nodig hebt om je conversie en betrokkenheid te vergroten.

LinkedIn Logo.png
Pinterest logo.png

Pinterest Ads:

Ook Pinterest wordt vaak over het hoofd gezien als een effectief reclamemiddel en de waarheid is dat dit komt doordat Europese webwinkels denken dat de doelgroepen op Pinterest meer op de VS gericht zijn. Hoewel de doelgroepen inderdaad voornamelijk op de Amerikaanse markt zijn gericht, zijn in de afgelopen jaren de doelgroepen steeds meer naar de EU verschoven.

Youtube Ads:

Als het leidende platform voor videodeling en de op één na grootste zoekmachine ter wereld, biedt YouTube een unieke kans om een breed publiek te bereiken. Met advertenties die voor of tijdens video's worden getoond, biedt het de kans om op een visuele en boeiende manier conversie te genereren. 

Youtube logo.png

Behaal conversie op social media!

AdobeStock_61155283-min-scaled.jpeg

5,040,000,000+

Actieve maandelijkse social media gebruikers

Dit is 62,3% van de totale wereldbevolking

84,2% van deze gebruikers zijn ouder dan 18 jaar

De gemiddelde tijd op social media is 2 uur en 23 minuten

Per seconde komen hier 8,4 nieuwe gebruikers bij

Goede content is cruciaal voor online succes. Ons team creëert content die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook tot actie aanzet. Door uw product op een doeltreffende wijze te presenteren, stimuleren we conversie.

Icoontjes BLAUW.png

CONTENT

3 BLAUW.png

MARKETING

Wij zetten analytische precisie in om effectieve campagnes te creëren die resoneren met uw doelgroep. Wij stimuleren conversie door uw product de juiste plaatsing te geven op de drukke social media feeds.

Onze geavanceerde tracking service stelt u in staat om elke klik, conversie en klantreis van uw webshop nauwkeurig te volgen. Met deze inzichten optimaliseren wij uw social media campagnes en verhogen we uw ROI.

2 BLAUW.png

TRACKING

Foto Driehoek Ids Contact.png

Mede-eigenaar

Ids boersma

Chat on whatsapp icon.png

Hoe kan ik je helpen? Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Voel je vrij om geheel vrijblijvend en gemakkelijk contact met mij op te nemen via WhatsApp. Klik simpelweg op de knop hieronder.

CONSULT

Om een rode draad te creëren voor uw klant moeten alle diensten op één lijn liggen. Van advertentie tot productpagina en de aankoop. Wij bieden deskundig advies voor het optimaliseren van uw productpagina, winkelwagen en het aankoopproces.

Social media marketing omvat diverse diensten die elkaar versterken. Wij bieden deze als een compleet pakket aan voor meer duidelijkheid en efficiëntie. Ook elimineren wij hiermee voortdurende gesprekken over de kosten van afzonderlijke diensten. Wij zijn tenslotte specialisten in social media marketing, niet in het discussiëren over kosten

Zet geheel gratis de eerste stap!

bottom of page